Bloggnorge.com // Cathrine og Geir – Peckish.no
Start blogg

Cathrine og Geir – Peckish.no

mat | familie | Mitt kjøkken ruler

Om oss

Peckish betyr småsultne – Hjemme hos oss er det alltid noen som er peckish. Faktisk er vi så glade i å lage mat at vi meldte oss på Mitt kjøkken ruler (MKR) på Tv-Norge. Vi er med våren 2016 og til og med i sesongens første episode.

Vi er en helt vanlig familie på 7. Det er vel i grunn ikke helt vanlig, så vi er altså en uvanlig stor familie, bestående av 5 barn i alderen 6 til 22 år, min mann Geir og meg selv Cathrine, samt en liten hund.

Vi har mange forskjellige interesser, men to store har vi felles – Mat og musikk.

Det vil si, min matinteresse har sneket seg på gradvis, i motsetning til Geir som på en måte er «født» sånn. Vår yngste sønn på 6 år, ser ut til å ha arvet denne, og er hjertelig til stede på kjøkkenet titt og ofte.

Jeg tror Geir nesten synes det er frustrerende at jeg har fått dilla på å lage mat. Han har hatt kjøkkensonen for seg selv lenge, men så ble det bråstopp der altså.

Vi forsøker å lage restaurantmat så ofte som mulig her hjemme, men i en hektisk hverdag hender det også at vi går på en smell og server ferdig fiskegrateng. Men det er mye morsommere å servere noe hjemmelaget fra hjertet!

Vi har bodd et år i Asia og lager mat vi savner fra oppholdet, men vel så mye italiensk og norsk husmannskost.

Dette er ment å være en ufiltrert matblogg, slik at du faktisk kan se om du har lykkes med resultatet.

Hilsen,

Cathrine og Geir

 

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.